Abádszalók

Átúszás Információk

Átúszás versenykiírás

Részvétel

Korcsoportok

A korcsoport besorolásnál a rendszer a rendezvény napján érvényes életkort fogja figyelembe venni. A legfiatalabb korcsoportnál ezt kérjük figyelembe venni. A 2011. augusztus 6. és később születettek nevezését a rendszer nem fogja befogadni. A Tisza-tó Átúszáson mindenki csak a saját korcsoportjában nevezhet. A korcsoport besorolást a nevezőrendszer automatikusan elvégzi.

Kategóriák

 1. 10-14 év Kizárólag a Magyar Úszó Szövetség adatbázisában szereplő, MÚSZ tagszervezetek igazolt versenyzői, szülői felelősségvállalási nyilatkozattal – lsd. mellékletben. A nevezés során a MÚSZ kód megadása kötelező, ezt a versenybíróság ellenőrizni fogja. Ennek hiányában vagy érvénytelensége esetén a nevezés törlésre kerül. A szülői felelősségvállalási nyilatkozatot a regisztrációnál törvényes képviselő vagy meghatalmazással bíró edző kíséretében kell leadni. Ennek hiányában a résztvevők nem kapnak rajtszámot.
 2. 15-18 év Szülői felelősségvállalási nyilatkozattal. A nyilatkozatot a regisztrációnál törvényes képviselő vagy meghatalmazással bíró edző kíséretében kell leadni. Ennek hiányában a résztvevők nem kapnak rajtszámot. A 18. életévét már betöltött résztvevőknek nyilatkozat nem szükséges.
 3. 19-24 év

Magyar Szenior Úszók Tisza-tavi Nagydíjába tartozó korosztályok

 1. 25-29 év
 2. 30-34 év
 3. 35-39 év
 4. 40-44 év
 5. 45-49 év
 6. 50-54 év
 7. 55-59 év
 8. 60-64 év
 9. 65-69 év
 10. 70-74 év
 11. 75+

Rajtszámátvétel

Rajtszám átvételére a nevezési rendszer által a küldött Nevezési visszaigazolás ellenében van lehetőség a rendezvény napján reggel 6:30- tól 12:00-ig.

Ruhatár szolgáltatás

A rendezvényen ruhatárt lehet igénybe venni az esemény napján 6:30 és 17:00 óra között. A ruhatár használatának feltétele a befejezett nevezés és a nevezés során átvett karszalag felmutatása.

A ruhatárban személyenként 1db 30l-es műanyagzsákot lehet leadni, melyet a szervezők biztosítanak. A zsákot a ruhatáros átvételkor lezárja, majd az Átúszás teljesítése után a karszalag alapján a lezárt zsák átvehető.

A ruhatár őrzött, ugyanakkor a zsákban elhelyezett értékekért a Szervezők felelősséget nem vállalnak. Javasoljuk, hogy a ruhatárba csak az Átúszásra készüléshez legszükségesebb ruhákat adják le, törékeny, értékes tárgyak elhelyezését kerüljék.

A csomag átvehető az esemény napján 17:00 óráig, kizárólag a karszalag bemutatásával. Az át nem vett csomagokért a Szervező további felelősséget nem tud vállalni.